ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ARMONIA VILLA

Ο απόλυτος συνδυασμός χαλάρωσης και διασκέδασης

H βίλλα ARMONIA, αποτελεί ένα νεόκτιστο διώροφο συγκρότημα σε ειδυλλιακή τοποθεσία 2 km έξω από το Ληξούρι. Η κατασκευή αυτής χαρακτηρίζεται από απλότητα και πολυτέλεια ενώ οι υπηρεσίες που παρέχονται θα μετατρέψουν τις διακοπές σας σε πραγματική απόλαυση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στέγαση

“Γραφικό τοπίο, υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, εύκολη πρόσβαση στις κοντινές παραλίες….”

Μερικά από τα σχόλια των επισκεπτών  μας

EXTERNAL LOUNGE

Dining Service

Aπολαύστε το γεύμα σας, τόσο στην τραπεζαρία, όσο και στον κήπο δίπλα στη πισίνα, χαζεύοντας την πανοραμική θέα ή ψήνοντας στο Barbecue.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

Υπηρεσίες

Διάσημες Τοποθεσίες & Αξιοθέατα

της

Κεφαλονιάς

Η περίφημη λίμνη της Μελισσανής στο νησί της Κεφαλονιάς

Μια εντυπωσιακή λίμνη στο εσωτερικό σπηλαίου η οποία φωτίζεται από τις ακτίδες του ηλίου που διαπερνούν τα ρήγματα της οροφής.

 

Το κάστρο της Άσσου

Κτισμένο το 13° αιώνα για να προστατεύει την χώρα από τις επιθέσεις των πειρατών. Εκπληκτική θέα από τις καλά συντηρημένες πολεμίστρες, οι οποίες περιστοιχίζουν και τους διάσημους τάφους τον ντόπιων  κατοίκων ευγενικής καταγωγής.

Το σπήλαιο  Δρογκαράτης

60μ. βαθος, θερμοκρασία 18 βαθμοί, υγρασία σχεδόν 90%. Το Σπήλαιο χρονολογείται 100.000.000 χρονών , ενώ συνδέεται υπόγεια και διπλανά σπήλαια της περιοχής.

Παραλία Πετανοί

Η μαγευτική παραλία Πετανοί βρισκεται 10 χλμ. δυτικά από το Ληξούρι, στην όμορφη επαρχία της Παλικής. Τα απόκρυμνα βράχια, που αγγίζουν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Η παραλία χαρακτηρίζεται κάθε χρόνο με Μπλε Σημαία.